screen

SZÜLŐ-CSECSEMŐ ÉS KISGYERMEK KONZULTÁCIÓ

0-5 éves korú gyermekek állapot- és viselkedésszabályozási nehézségeinek megoldását segítő, kisgyermekes családok támogatására kifejlesztett, tudományosan megalapozott módszer

Mit mondanak azok, akik eljöttek?

Nagyon köszönjük a jó hangulatú beszélgetéseket és a sok segítséget, amit nekünk nyújtottál! Úgy érezzük, az együtt gondolkodás és az észrevételeid hatására Lilike újra kiegyensúlyozottá vált. Még egyszer köszönjük, és további sikereket kívánunk a jövőben!


Lilike, Elvi és Marek
2 éves kislány

dackorszakos nehézségek

Közös erővel sikerült olyan megoldást találnunk a kislányunk alvás problémájára, amellyel mindenki elégedett, és nem kell éjszaka többször felkelnünk, átmennünk hozzá, hogy megnyugtassuk. És végre mi, szülők is újra együtt alhatunk. :)

3 éves kislány
alvás problémák

Zizi szobatisztasága 100%-os lett nappalra és éjszakára is. Köszönöm, hogy segítettél átlendülni ezen, nagyon hálás vagyok érte. A viselkedése is sokat javult szerencsére.

Fejesné Berta Nóri
3,5 éves kislány

szobatisztasági problémák

Bár még mindig nem eszik olyan sokfélét a kisfiam, mint szeretném, azért a helyzet rengeteget javult. És már nem aggódom azon állandóan, hogy éhen fog halni. :) A megbeszélt módszereknek köszönhetően a hiszti is sokkal kevesebb és így sokkal kiszámíthatóbbak, nyugodtabbak a napjaink. Köszönjük a sok segítséget!

20 hónapos kisfiú
evés és dackorszakos problémák

A konzultációról kilépve (szó szerint onnan kilépve 😉) egyből megfogadtuk Adrienn tanácsait, s eredményesen tudtuk kezelni a kislányunkkal kapcsolatos napi nehézségeket. Megértettük pár példán keresztül, hogy a pindurkánk fejében mi játszódhat le, mennyivel másabb a gondolatmenetünk, mint a miénk!

2 éves kislány
dackorszakos nehézségek

Néhány alkalmas találkozás elég volt, hogy megoldódjon a kislányunk szobatisztasági problémája. Ezen kívül sokkal nyitottabbak lettünk a konzultáció alatt. Például olyan gyermekkori emlékek is eszünkbe jutottak, amiről addig soha nem beszéltünk egymásnak. Nagyon közvetlen hangulatú, kötöttségektől mentes a konzultáció. Egyszer sem éreztük tehernek. A konzultáció hangulatát jól tükrözi, hogy a 3 éves kislányom beszélgetés közben elaludt az ölemben fekve, pedig nem volt alvásidő.

Vargáné Harmati Boglárka
3 éves kislány

szobatisztasági nehézségek

Igazán jó érzés az, ha már a beszélgetések elején rájössz, hogy nem is haladsz rossz úton a dackorszak kezelésében, csak már nem látod a fától az erdőt. Adrienn nyugodtsága, higgadtsága nagy segítség, nagyon gyorsan képbe került a személyes, vagyis családi nehézségeinkkel, segítségével gyors tisztánlátás az eredmény!

2 éves kislány
dackorszakos problémák

Foglalj időpontot most!

Kérdések és válaszok a konzultációról

Mi az a szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció?

A szülő-csecsemő/kisgyermek konzultáció tőlünk nyugatabbra már több, mint 20 éve elérhető a kisgyermekes családok számára, de Magyarországon még csak néhány éve létező lehetőség.

Röviden megfogalmazva: a konzultáció a csecsemő- és kisgyermekkorban előforduló, testi okokkal nem vagy csak részben magyarázható nehézségek, problémák megelőzésében és megoldásában segít. Csecsemőkorban ezek leginkább az evés, etetés, gyarapodás, az alvás, valamint a sírás, nyűgösködés területét érintik, majd kisgyermekkorban ezek mellé társulhat sokféle egyéb, a szülők és az egész család számára gondot okozó jelenség, mint például a "hiszti", dacosság, agresszió, testvérféltékenység, székletvisszatartás, szobatisztasági bonyodalmak, napirendi problémák, túlzott nyugtalanság és még számos viselkedés- és érzelemszabályozási nehézség, amelyek igencsak megnehezíthetik a hétköznapokat.

A konzultáció során arra törekszünk, hogy egy olyan családi harmónia teremtődjön meg, illetve álljon újra helyre, amellyel minden családtag elégedett, és amelyben benne van a továbbfejlődés lehetősége. Célunk, hogy a kapcsolatok helyreállításával megelőzhessük későbbi pszichoszomatikus betegségek, viselkedészavarok kialakulását a gyermekekben. Tesszük mindezt az egyes családokra egyénileg szabott módszerekkel dolgozva, egy elfogadó, megértő légkörben, ahol minden családtag félelem nélkül elmondhatja a saját véleményét, gondolatait.

Copyright: 2019. Bánkiné Révész Adrienn